YouGrad @ University of Nevada, Las Vegas
YouGrad | Mi pripremamo studente
YouGrad @ Dizajnerska škola
YouGrad @ University of La Verne

YouGradYouGrad | Mi pripremamo studente. 

Naš tim čine osobe koje su osnovno, srednje i više obrazovanje sticale širom sveta.

Ideja o školi YouGrad počela je da se razvija 2009. godine.

Nevena MartinovićNevena Martinović, direktor i vlasnik Škole „YouGrad“, je odrasla i završila sve nivoe obrazovanja u Sjedinjenim Američkim Državama, tako da engleski govori kao maternji jezik.

Po profesiji je diplomirani biznis menadžer iz oblasti informacijskog, operativnog i konsultantskog menadžmenta sa diplomom fakulteta „Emory University“ u Atlanti.

Postdiplomske studije tj. specijalizaciju završila je na fakultetu „University of California, San Diego“, na smeru fakultetsko savetovanje (college counseling).

Kada je posetila Beograd iz Sjedinjenih Američkih Država, uočila je da u Srbiji postoji veliko interesovanje za studiranje u inostranstvu i da joj mnogi postavljaju pitanja vezana za spremanje ispita i način apliciranja, kao i za pomoć oko izbora konkretnog koledža.

Kako je broj pitanja rastao, odlučila je da se fokusira na osnivanje škole i programa koji će polaznicima dati sve odgovore i pripremiti ih za različite upisne ispite, a pritom biti dostupni zainteresovanima iz svih zemalja.

Naš tim čine osobe koje su osnovno, srednje i više obrazovanje sticale širom sveta. Svaki član tima ima jedinstveno iskustvo u obrazovanju, što nam omogućava da našim polaznicima efikasnije pomognemo u postizanju ciljeva.

20. maja 2021. citirani smo u časopisu U.S. News & World Report.

Accreditations & Affliations

Vlasnik škole je član Higher Education Consultants Association (HECA), National Association of College Admissions Counseling (NACAC) i International Association of College Admissions Counseling (IACAC). Škola „YouGrad“ nije agent, odnosno prati principe ovih prestižnih organizacija - koji su izričito protiv prakse naplaćivanje fakulteta za upisanog studenta.

HECA Higher Education Consultants AssociationNACAC National Association for College Admission CounselingIACAC International Association for College Admission Counseling

Družimo se na Fejsu

Družimo se na Tviter