Preporuke naših studenata | YouGrad
Preporuke naših studenata | YouGrad
Preporuke naših studenata | YouGrad
Preporuke naših studenata | YouGrad

Preporuke naših studenata | YouGrad

U poslednjih osam godina, poslali smo više od 200 studenata na studiranje u inostranstvu.

Zahvaljujemo se svim bivšim studentima koji nam se javljaju tokom i posle studija i koji nas preporučuju.

Moja ćerka je imala veliku želju da studira u Americi. Vrlo rano smo shvatili da su pripreme i apliciranje jedan vrlo dug i ozbiljan proces. Izuzetno je važno da u toku tog procesa imate nekoga ko vam može dati prave informacije i savete. Imali smo tu sreću da smo upoznali Nevenu Martinović, koja ne samo da je pomogla mojoj ćerki u pripremama za TOEFL i SAT (moja ćerka je svoj rezultat sa prethodnih priprema popravila za oko 30 % nakon priprema kod Nevene), već nam je izuzetno pomogla da se snadjemo u komplikovanom procesu apliciranja. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je moja ćerka sada na prvoj godini studija u Americi, sa zadovoljavajućom stipendijom.

Vesna Đapa

Definitivno najbolji način da unapredite svoje znanje engleskog jezika, i pripremite se za studiranje na Američkim Univerzitetima. Izvanredni profesori, jako kvalitetan rad! Topla preporuka svima! Sve pohvale!

Anđelija Maričić

Najbolji način da unapredite svoje znanje i budete spremni za studija u Americi! Zaiste sve pohvale! Svima preporučujem!

Lena Babunski

Najbolji i najsigurniji nacin da se pripremite za studiranje u Americi a i takodje za druge fakultete na kojim se studira na engleskom kao sto je American University in Dubai gde ja studiram. Sve pohvale!

Uroš Lalić

Ja sam učenik koji je pohađao sportsku gimnaziju u Beogradu i samim tim nisam imao mnogo vremena za pripremanje i učenje jednog od najvažnijih testova u mom životu. Tragao sam za najboljom i najbržom pripremom i tako sam čuo za Nevenu Martinović i YouGrad sasvim slucajno u razgovoru sa drugaricom. Kada sam došao na prvi caš kod nje, sve mi je bilo novo i nepoznato - ali vec posle nekoliko njenih reči sam prevazišao tremu i stah od nepoznatog. Što sam više dolazio na časove, Nevena mi je ulivala sve više samopouzdanja koje se zasnivalo na svakodnevnom napretokom u učenju, a što je meni davalo veću volju i zelju za radom i za ostvarenje mojih snova, a to je odlazak na studije u Ameriku. Uz neosporno Nevenino znanje i umeće da svakom učeniku prenese sve ono sto je neophodno za polaganje SAT-a, ona se zalagala i nesebično pomogala do najsitnijih detalja koji su mi kasnije donele prevagu za polaganje SAT-a. U samom ophođenju sa učenicima Nevenina velika vrlina je izuzetno lako i pedagoški vrlo ispravno prenošenje znanja na učenike, sto osobama u njenim godinama i nije baš svojstveno... i onog časa kada sam gubio nadu i snagu za učenjem SAT-a, ona je uvek bila ta koja me je njenim pristupom i predavanjima podsticala da istrajem i uspem u svojim željama. Kako sam i ja sam saznao za Nevenu preko drugarice tako ću je uvek predložiti svakom učeniku koji zeli da se priprema za SAT, svestan da ce Nevena sve uraditi i izvući maksimum iz svake osobe.

Ilija Đuretić

I gained a lot of knowledge and useful pieces of information at this school. Recommended!

Stefan Milovanović

Best school for preparing English.

Lazar Raca

Najbolji program engleskog jezika u Srbiji,topla preporuka svima!

Milka Ćopić

This is definately the best school for preparing English language and exams for studying and working Internationally. Furthermore, I want to underline the fact that they have native speakers who are from America. I recommend the school to everyone who wants to go abroad or learn English!

Nemanja Todorović

Undoubtedly the best school for preparing English language and exams for studying and working abroad. I would recommend this school to everyone who would like to improve his future and to achieve high scores on examination without any problems. The staff from You Grad will make your studies a lot easier.

Jelena Matić

University of Sheffield

Mislim da je nekako najrealnije govoriti o situacijama nakon završenog celokupnog toka. Uspešno sam položila TOEFL i SAT testove i zelim da kazem par stvari o Neveni koja ne samo što me pripremila za njih već mi je dala važne životne lekcije i kroz njih me zapravo spremila za iste. U svakom času, pripremanja sa Nevenom, videla sam ne samo želju za čistim odrađivanjem posla, već dobrotu i jaku volju da položim i steknem sto veće znanje koje ce bi biti od velike važnosti u budućnosti. Davla mi je nadu i kada sam mislila da je sve izgubljeno, kroz sjajne lekcije, probne testove, razgovor i osmeh. Ono sto veoma cenim jeste njena sposobnost da svoj maternji jezik prenese na učenike i volja da izvuče najbolje iz svakog pojedinca. Takođe mi je dala bitne savete i informacije o mom budućem životu u Americi koji mi celu situaciju čine jasnijom i lakšom. Posle svega ja se osećam spremno i smatram da je moje znanje engleskog na mnogo višem nivou. Bez nje to ne bih uspela. Veliko hvala!

Ana Privrat

Southern University of New Orleans